KOSMEETTINEN KASVOAKUPUNKTIO

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut kosmeettinen kasvoakupunktio sisältää neulastimuloinnin ja kasvohieronnan/kuivakuppaushieronnan. 

Kosmeettinen kasvoakupunktio on turvallinen hoitomenetelmä, joka ei altista kehoa synteettisille tai kemiallisille aineille eikä myöskään riskeille tai komplikaatioille joita voi seurata kirurgisista toimenpiteistä.

Kasvoakupunktio mahdollistaa toimivan kosmeettisen hoidon, joka muun muassa stimuloi ihosolun luonnollista uudistumista sekä ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa jolloin sen kiinteys ja joustavuus parantuvat. Hoito tukee samalla kokonaisvaltaisesti terveyttä ja hyvinvointia joilla on suora vaikutus ulkonäköön.

Kosmeettinen kasvoakupunktio perustuu perinteisen kiinalaisen lääketieteen teorioihin ja tekniikoihin. Teoria muodostuu kokonaisvaltaisen ihmiskäsityksen ympärille, jossa ihminen nähdään sielullisena, fyysisenä ja henkisenä kokonaisuutena. Potilaan tilaa diagnosoidaan yksityiskohtaisen haastattelun, pulssilaatujen tunnustelun ja kielitarkastelun perusteella. Toivotun tuloksen edellytyksenä on, että potilasta hoidetaan yksilöllisen diagnoosin perusteella. Ohjaus terveellisiin elämäntapoihin ja ruokavalioneuvonta ovat tärkeitä osia hoidoissa. Olet mitä syöt – aina ei ole kyse genetiikasta.

Akupunktiohoidon tarkoitus on vaikuttaa kehon energiavirtaukseen, aukaista energiatukoksia ja johdattaa joidenkin kohtien liian suurta energiamääriä niihin kohtiin, joissa on liian vähän energiaa. Akupunktuuri vaikuttaa myös moneen muuhun prosessiin kehossa, kuten esimerkiksi hermosto- ja hormonijärjestelmään, imuneste- ja verivirtaukseen, sisäelimiin ja immuunijärjestelmään. Hoito vapauttaa muun muassa endorfiini hormoneja, jotka yhdistetään kivunlievitykseen ja hyvinvointiin

Akupunktiolla on selvä rauhoittava ja lihaksia rentouttava vaikutus. Hoito tukee elimistön luonnollista tasapainoa ja aktivoi kehon omia keinoja parantaa itseään, parantaa ravintoaineiden imeytymistä, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista sekä edistää ihon elastiinin ja kollageenin tuotantoa, joka ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Hoitojen määrä

Suosituksena toivotun tuloksen saamiseksi on 10 - 12 hoitokertaa, kerran viikossa 3 kuukauden ajan. Ihon paranemisprosessi kestää 12 - 16 viikkoa, mutta paranemista voi jo nähdä kuudennen hoitokerran jälkeen. Hoitokertojen määrä ja tiheys liittyy ihosolujen elämän sykliin ja luonnolliseen uudistumiseen sekä kollageeni ja elastiini tuotantoon, joita stimuloidaan akupunktiohoidolla. Potilaan elämäntavalla (stressin/ kortisolin tasolla, ruokavaliolla, tupakoinnilla, unella) on myös merkittävä vaikutus tulokseen. Koettu stressi on suuri este paranemiselle.

Kosmeettisen kasvoakupunktion vaikutukset

 1. Tasoittaa kasvojen juonteita ja ryppyjä
 2. Vähentää kasvoissa ja silmien ympärillä olevaa turvotusta
 3. Kohottava vaikutus kasvojen lihaksiin ja ihoon
 4. Kirkastaa ihoa
 5. Parantaa ihon joustavuutta ja kiinteyttä
 6. Kosteuttaa ihoa
 7. Tasoittaa kasvojen väriä
 8. Supistaa ihohuokosia
 9. Vasta vaikuttaa esimerkiksi aknesta johtuvan arpikudoksen muodostukseen
 10. Lisää rentoutumista ja parantaa unen laatua
 11. Vahvistaa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia

Akupunktiohoidon jälkeiset sivuvaikutukset

Akupunktiohoidon jälkeiset sivuvaikutukset ovat hyvin pieniä. Joskus voi syntyä pieniä mustelmia niihin kohtiin, missä neulat ovat olleet.

Powered by Aava 3